teljesfilmek.com
HD Szerelem második látásra (2019) » Teljes Film Magyarul Videa
Mondd el nekünk barátaidat.

Szerelem második látásra (2019) » Teljes Film Magyarul Videa

Love at Second Sight    

N/A 117 min 2019DrámaRomantikusVígjáték

7.4
IMDB: 7.4/10 327 votes

, , , , ,

N/A

France, Belgium

Online_film_indítás stream_in_hd

Szerelem második látásra (2019) » Teljes Film Magyarul Videa / Mon inconnue | FRANCIAORSZÁG, BELGIUM | 117″ | Premier (HU): 2019.07.11. | Hungaricom | Dráma | Vígjáték | Romantikus
RENDEZŐ: Hugo Gélin
FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Hugo Gélin, Igor Gotesman, Benjamin Parent
SZEREPLŐK: François Civil , Benjamin Lavernhe , Édith Scob , Dorian Le Clech , Amaury de Crayencour , Elsa Houben , Joséphine Japy

Szerelem második látásra (2019) Mon inconnue Raphael élete –mondhatni –tökéletes. Gimis álomnőjével, Oliviával éli 10 éve kibontakozó szerelmét. Munkájában, íróként igencsak sikeres. Mindezek mellett észre sem veszi, mennyire elhanyagolta szerelmét, amely egy viharos estén ki is bukik a nőből, nagy veszekedésbe torkollva. Raphael élete másnap fenekestül fordul fel, egy párhuzamos valóságban ébred, ahol ő egy átlagos gimis tanár, Olivia pedig egy sikeres, gazdag nő, aki a létezéséről sem tud. Sikerül rendbe hoznia, ami összekuszálódott? Sikerül visszaszereznie szerelmét ebből az előnytelen helyzetből is?

Szerelem második látásra (2019) Mon inconnue

A Studiocanal által eladott, a Mars Films által gyártott és forgalmazott „Szerelem a második látásra”, Hugo Gélin nyomon követése Omar Sy-starrer „Two is Family” -jával, amely 2017-ben Franciaországon kívül 62 millió eurót (67,9 millió dollárt) ért el – a katasztrófa utáni tél kezdődik.

Ez nem egy romantikus komédia volt? Párizs Szajna-folyó képei félig temették el a hó és a hidegtúrós jégjelző gleccserét, természetesen metafora, bár annak értelme egy kis időt vesz igénybe a regisztrációhoz. A „Love at Second Sight” megnyitó gambitját a párhuzamos univerzum előfeltételeinek ambíciója visszhangozza. A középiskolában Raphaël felfedezi Olivit, egy tiniet is, aki rendkívüli képességekkel és érzelmekkel játszik a zongorán. Szerelem az első látásra. Bár fiatalok, házasodnak. Raphaëlnek néhány homályos elképzelése van egy cellulóz sci-fi regényre, amelyet egy apátságos apostalista párizsi télen helyeztek el. Az Olivia létfontosságú hozzájárulásával, aki saját karrierjét tartotta, a regény megjelent. A híres cellulóz sci-fi akcióíró, Raphaël elfelejti Olivia-t.

Szerelem második látásra (2019) Mon inconnue

Amíg nem ébred fel egy párhuzamos világban, ahol soha nem találkozott vele, ő egy világhírű koncert zongorista. Hirtelen meg kell nyerni a hátát.

A „szerelem a második látásra” elnevezésű előkelő komédia egy 2019-ben létrehozott film is. Ez egy műfaj keverő, egy romantikus dráma, de sci-fi szekvenciákkal, komikus jelenetekkel és zenei közbejárásokkal. És a második esélyes szeretet történetét mutatja be, amelyet a nemek közötti egyenlőség prizmája alapján szűrt meg, és azt kérdezi, vajon Raphael nem kellene-e tartania az első világát a nő, akit egyszer elfelejtett szeretni. François Civil („Vissza a Burgundiába”) és Joséphine Japy („Breathe”) főszereplőjében a „Love at Second Sight” január első középpontjában állt az UniFrance Rendez-Vous Párizsban, ahol Benjamin Lavernhe a Raphaël legjobb barátját játszotta mindkét világban , a 201-es Rendez-Vous legjobb támogató színésznek jelölt volna, a “Szerelem” és a “Curiosa” című fordulatait tekintve.

A „Love at Second Sight” -ot a Zazi Films, a Mars Cinema, a Mars Films, a Chapka Films és a France 3 Cinema alkotják, Belgiumban a Belga Productions-szel együtt. Variety beszélgetett Hugo Gélin rendezővel a Rendez-Vous alatt.

Szerelem második látásra

 

stream_in_hd
Szerelem második látásra (2019) » Teljes Film Magyarul Videa
No links available
No downloads available

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related movies